Våra produkter

Huvudnummer är vår prisbelönta Parmigiano Reggiano, lagrad i 36 månader, i vakuumförpackade bitar om ca 1 kg. Den är av mycket hög kvalitet. Parmesanosten vi säljer är av världens bästa, faktiskt!

Av och till erbjuder vi våra hämtkunder i Lund, Malmö, Jönköping och Värnamo att beställa Buffelmozzarella. Det är en känslig kylvara som har kort hållbarhet men ack så läcker!

Gianduiotti, nougat gjord på hasselnötter från Piemonte, är en annan delikatess som passar fint till en kopp gott kaffe, kanske en Espresso eller Cappuccino? Den brukar finnas med i sortimentet och kan som regel beställas av alla.

Till jul plockar vi ihop och erbjuder några olika julklappsförslag för privatpersoner och företag. Om du har tänkt att beställa stora volymer så kontakta oss för offert och kanske något specialkomponerat.

Parmigiano Reggiano är den enda osten som får kallas för Parmesan och den produceras bara i ett område i Emilia-Romagna, norr om Toscana, i Italien. Den parmesanost som vi säljer kommer från en mycket välmeriterad och ganska liten producent som vunnit fina priser för sin parmesanost. Deras 36 mån lagrade blev bland annat bästa Parmesanost 2006, 2010 och 2012 på Italiens kanske mest prestigefyllda osttävling, San Luccio-pokalen. Det gör att den räknas till en av världens bästa. Även vi och våra kunder tycker att den är väldigt god. Det finns en uppenbar risk för att den är vanebildande ☺.

För att undvika att det tillkommer fraktkostnader har vi utlämningsställen på några orter och levererar huvudsakligen till dessa orter. På begäran tar vi fram pris på frakt till andra orter. I dagsläget kan vi bara ordna transport till företagsadresser.